Διάρκεια εγγύησης

H εταιρία homely.gr ορίζει ότι όλα τα προϊόντα διαθέτουν διετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση) ως προστασία έναντι ελαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία.

Όροι εγγύησης

Η εγγύηση των 2 ετών είναι η διαβεβαίωση ποιότητας του homely.gr με την προϋπόθεση, οι συνθήκες χρήσης να είναι σύμφωνες με τις οδηγίες χρήσης και συντήρησης. Η εγγύηση ισχύει μόνο για οικιακή χρήση. Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται από την εγγύηση, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης. Η εγγύηση ισχύει από την αρχική ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και εφόσον έχει αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα homely.gr. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς, είναι απαραίτητο να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς, που αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε.

Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από κακή συναρμολόγηση, κακή χρήση ή αποθήκευση, έλλειψη καθαριότητας ή γρατζουνιές/χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα. Επίσης, δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά, π.χ προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον ή τη χρήση πλην της οικιακής, εκτός αν αναφέρεται.

Το homely.gr θα εξετάσει αν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση. Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού, θα εξασφαλίσουμε τη διόρθωση ή επισκευή του προβλήματος. Εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα προβούμε σε αλλαγή του ελαττωματικού τμήματος. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανήκει πλέον στη σειρά προϊόντων του homely.gr θα φροντίσουμε να το αντικαταστήσουμε με άλλο παρόμοιο.

Ευχαριστούμε που προτιμήσατε τo homely.gr για την αγορά των προϊόντων σας.